"BoBoiBoy challenger of Upin & Ipin?"

12 October 2009 Posted by Aina Azmi
The proud parents of Animonsta (m.i.a - Yong pin)
BoBoiBoy challenger of Upin & Ipin?


That was the headline of our BoBoiBoy today, for more do visit Utusan Malaysia (Hits column). One thing for sure, BoboiBoy and his friends are excited to been introduced to the world!


The Managing Director of Animonsta Studios

Discussing excitingly on the future of BoBoiBoy!

Thank you to the supportive fans whom is already updating their blogs and facebook on us, especially to Utusan Malaysia for their coverage and support on our new venture.

29 Response to ""BoBoiBoy challenger of Upin & Ipin?""

  1. kusut Says:

    hahah.. korang memang power lah.. agak2 boleh tak korang surpass LCP nye success? best of luck to korang semua orait

    - adi

  2. Anonymous Says:

    wow..surpass LCPnye success? takdele terpk sampai camtu..just doing our own stuff...after all we are in the same industry.. Thanks adi for the support and wishes! eh..anyway.. how are you?

    -dini-

  3. ghazi.aldin Says:

    Jyeah the cake is big for all of us. Nak sepotong sorang pon bole

  4. ghazi.aldin Says:

    *big enough*

  5. PJay Says:

    GO BoBoiBOY... hehehehe
    Well hopefully dengan adanya company baru korang ni... dapat berlaku saing sihat dalam bidang animasi ni, secara tak langsung animasi jenama malaysia dapat naik dengan lebih mendadak, dan mungkin dapat menyaingi animasi dari luar negara mcm Disney/Pixar... siapa kata ANAK MALAYSIA tak boleh... KITA SEMUA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! dan bertambah lah lagi pasaran kerja bagi anak2 malaysia yang mmg minat menceburi bidang animasi ni... Semoga berjaya selalu...

  6. awish Says:

    aku tetap mendoakan kejayaan korang semua walau dimana korang berada
    aku tau ape yang korang semua buat confirm best2 punye ...
    sekalong tahniah utk korang
    cayalah!

  7. kusut Says:

    heya dini n everyone!

    i think to surpass LCP (or any other studio) should be a target gak kot. macam PJay mentioned.. it's a healthy competition apa. help animonsta to grow, and the animation industry as well kan?

    good to hear lah korang decide to go do your own stuff. lagi banyak love la in own work hehe.

    as for me and the wife.. we're doing fine lah.. sekarang duduk kampung (kat negara orang).. and masih berdua je lagi :P

  8. Nizam Says:

    adi dan pjay. thanksss.. wah macam nama siri baru. Adi & Pjay

  9. nizam. Says:

    adi kampung dah kat overseas...ebat nihhhh

  10. kusut Says:

    dem nizam. jangan buat mini series baru title tu weh!! sounds gay >_< . (ps kalau buat gak nak komisyen pls tengs)

    bukan kampung aku tu.. sekadar sebuah kampung di seberang. i miss the city T____T

  11. Anonymous Says:

    Eh, apasal topi BBB yg belakang 'poster' tu gigi taring dia takde?

  12. azmihamin Says:

    Salam utk semua Animonstarz..tahniah atas step baru yng korg amek.. harap BBB pun bleh diangkat sehingga ke layar perak. Aku sebenarnya rasa cam tak best plak bila upin & ipin pas ni dah bukan dr buah tangan korg lg yg mmg sentiasa best, tp aku sokong dua2.. lagi bnyak key player kat m'sia lg bgus.. well done guyz!

  13. Anonymous Says:

    Wa tengok itu lupa BBB ada lupa Upin&Ipin..sepupu ka ? .Wa ada ingat dia punye babak sama lah cuma skrg BBB sudah tak tak Atuk dan Opah...jgn malah ha. MOVE FORWARD ANIMONSTA>>>>>>

  14. Anonymous Says:

    Memang POWER lah Animonsta

  15. Anonymous Says:

    Cerite le yg sebenar nape kau orang tinggalkan LCP...kami ni peminat nak tahu hal sebenar sampai 8 org cabut,mesti someting wrong ni..bisik bisik je kat kita org ni cerita sebenar.

  16. Anas Says:

    Thanks kepada semua orang yang support kami. We will do our best. Harap-harap korang boleh support Upin & Ipin jugak. Kawan-kawan kitorang gak kat LCP tu. Support dua-dua biar dua-dua naik woohoo!!

  17. LCPianzz Says:

    Waahhh...comel comel comel
    hehe..We all harap korang semua berjaya hasilkan yg terbaik. Sama2 kita majukan industri animasi Malaysia. Gogogo Animonsta... Gogogo LCP....
    Jgn lupakan kitaorang kt Les' Copaque ni yer...we are all friends..hehehe

  18. sebiji eejean Says:

    OF COURSE~!!
    ^________^ glad to read from all of you.
    GOGOGO everyone in LCP!
    Take good care of Upin Ipin! (*hugs)
    ganpateh~~

  19. Anonymous Says:

    Atuk dan Opah pulangkan je cucu atuk tu (UPIN&IPIN) kat Ayah dia. Kasihan UPIN&IPIN Mak dah tak ada ni Ayah pulak dah cabut...bagilah dia berkawan dgn Baboiboy.Jgn seksa kan budak budak !!!!! Tuhan Marah Tau

  20. Anonymous Says:

    Sokong..kome sokong...bukan senang nak buat anak siang mlm berpoluh..3 thn baru dpt anak kembar tu,lebih baik dipulangkan kat Ayah dia

  21. Anonymous Says:

    i have mix feeling about boboiboy because upin&ipin is so close to my heart. somehow with you guys are out of LCP, i feel like upin&ipin is being abandoned...sigh...
    anyway, good luck to both animonsta & LCP!! hope both will do wonders to the industry.

  22. Anonymous Says:

    This comment has been removed by a blog administrator.
  23. Anonymous Says:

    Kalau BoboiBoy sengih naek seram tgk dier nyer gigi...cam citer antu...huhu~

  24. morello Says:

    This comment has been removed by a blog administrator.
  25. morello Says:

    alamak..takkan remove beb..sensitive ke?

  26. hang li po Says:

    potentially sensitive to others - but we really appreciate your support, endless of thank you's ya ;)

  27. ghazi.aldin Says:

    Hi Morello. Thanks for your support tapi kami terpaksa delete comment tersebut sebab kami taknak menyinggung perasaan pihak lain. Hope you understand and continue support dua-dua syarikat dan product.

  28. alia Says:

    congrats animosta!

  29. chenlina Says:

    chenlina20160722
    michael kors outlet online
    kobe bryant shoes
    adidas running shoes
    michael kors handbags
    louis vuitton bags
    coach outlet
    coach canada
    michael kors handbags
    nike roshe run
    timberland outlet
    nike air max 90
    ralph lauren uk
    beats by dr dre
    cheap oakley sunglasses
    louis vuitton outlet
    coach outlet store online clearances
    celine outlet
    air huarache
    true religion
    toms outlet
    mont blanc
    tory burch outlet
    timberland boots
    tods outlet online
    jordan 3
    true religion jeans sale
    true religion
    cheap jerseys
    louis vuitton
    christian louboutin outlet
    true religion sale
    nike uk
    air max 90
    jordan shoes
    vans shoes
    ralph lauren polo
    jordan 3 white cenment
    coach outlet store online
    louis vuitton outlet
    kate spade
    as

Post a Comment