Sneak Peeks!

14 October 2009 Posted by Aina Azmi
Hello there everyone, here we have rendered some scenes for sneak peaks! ;)


BoBoiBoy!


As you guys may or may not have heard, BoBoiBoy has unique super powers. He can shoot lightning, control earth and manipulate wind. Ultimately he can split into three twins with each powers. Sounds like a great skill as a kid isn't it ?


BoBoiBoy's neighbourhood, the road to his school. Houses in the future look a little different from modern day ones but still retain the same basic shape.

This is the playground where BoBoiBoy comes and plays with his friends. One day however BoBoiBoy found a secret entrance in his playground that leads him into...

BoBoiBoy's secret underground base.It is here where BoBoiBoy found his special orange hat that gives him unique powers.Who built this base and why is it hidden underneath a playground? Stay tuned for more answers.

For more, check out BoBoiBoy's Facebook. Thank you for being his friend at Facebook and Twitter, he is extremely happy in meeting so many new friends in such a short time ;) You guys and gals are such a sport! Thanks again, have a nice dinner ;)

20 Response to "Sneak Peeks!"

  1. akuhenshin Says:

    rorrr nice2!

  2. hang li po Says:

    rawrz

  3. Noriman Saffian Says:

    rawr!! nice2 :D

  4. arikbaek Says:

    HEBAT2.. simple tapi nice

  5. Anas Says:

    Thank you everyone whoopee!!

  6. Anonymous Says:

    kool...ada job freelance? i'm working right across the street from where you guys work...lalala~

  7. animonsta Says:

    across the street? SME1?

  8. Anonymous Says:

    ADA KEJA KOSONG

  9. Anonymous Says:

    ada job freelance ke? satosan75@yahoo.com. expertise in modeling

  10. abun Says:

    nape muka dia mcm tiah ingat.com.my? cuma rambut ngan kale je lain ckit..

  11. Anas Says:

    Thanks kepada semua yang komen! :D Don't worry pasal freelance work. Kami baru je setup Animonsta jadi kalau ada kekosongan, kami akan advertise reqruitment kat blog. Stay tuned!

  12. Zanpaktou!!! Says:

    Salam.
    Aku rasa isu korang ni akan berterusan (keluar LCP)...
    Kami peminat berhak tahu.
    Korang ni dah kira jadi STAR
    Artist pon kalah..
    Kami faham, memang isu peribadi antara korang tak perlu dihebohkan...
    Tapi kami rakyat Malaysia ni masih blur dan tak puas hati atas isu ni....
    Apa kata korang buat press conference ajak sekali board LCP dan nyatakan persefaham dan hala tuju masing2
    Dua2 pihak mesti ada...
    Sekarang ni yg masuk paper satu pihak je...
    Bila kami rakyat Malaysia lihat persefahaman ni, baru lah tak timbul cakap2 belakang atau andaian2 lain... Kalau tak, ko percaya la cakap aku, dekat ruang komen blog ni atau LCP mesti saling perang......GUA CADANG NIZAM SAMA ATOK IN PRESS CONFERENCE
    Apa yang penting kita sama2 maju...
    INSPIDEA dah lama WORLD, low profile jer
    SAMA2LAH KITA

  13. Anonymous Says:

    Animonst memang Power...best lah. mari semua kita sokong BBB

  14. Anonymous Says:

    Peminat dah banyak tanye bila nak tayang kat TV,cantik lah BBB. Teruskan teruskan buat pecah rekod sekali lagi. Go Nizam Go..

  15. Anonymous Says:

    Genius lah Nizam, Anas, Safuan dan Yong Pin dlm Industry 3D ni. Harap kau org tujukan yg kau org memang No 1 dlm Malaysia dan kat Asia Tenggara ni dlm Film Animasi.Pasti BBB akan dpt sambutan hangat dari peminat

  16. Anonymous Says:

    Cerita BBB ni nanti biar berkonsepkan 1 Malaysia agar dpt diterima semua kaum jgn terlalu fokus 1 bangsa je.Klu semua kaum miant ke BBB nanti jumlah penuntun akan bertambah moga U all berjaya

  17. Anonymous Says:

    Sya cadangkan...kopitian Tok Aba tu tiru macam kedai kopi kat Johor.Kita org Johor kedai kopi taukey bangsa Cina buat air dan taukey Melayu buat sate mee rebus..kan bagus cara ni Muhhibah namanya

  18. Anonymous Says:

    Dgr2 nizam lahir di muar Johor,kalau ada masa gi lah pekan muar tengok mcmane cadangan kawan kita tadi tu,memang betul katanya.Orang muar dah berkurun muhibbah dah lama amalkan 1 Malaysia ni. Dlm 1 kedai kopi ada 2 atau 3 bangsa taukeynya.Pengunjungnya pun terdiri dari semua kaum dari kedai kopi mcm inilah lahirnya perasaan muhibbah antara kaum...datanglah ke muar...jgn tak datang

  19. Anonymous Says:

    Hidup ANIMONSTA....Hidup Johor..Hidup JOhor FC...ha..ha..

    Bakal Peminat BBB dan Peminat Johor FC

  20. awish Says:

    bukan bakal peminat ... memang dah minat pun

Post a Comment